Madrasser: Polysoft

Optimal fodfæste hos malkekøerne...

Det er meget vigtigt, at køerne har optimal fodfæste, når de skal lægge eller rejse sig. Polysoft madrassen er blød og medfører, at køernes egenvægt trykker materialet ind. Madrassen giver et sikkert fodfæste og sørger for, at koen kan bevæge sig sikkert. Polysoft madrassen er udført af et tæt og blødt underlag samt et særdeles slidstærkt toplag. Underlaget er fremstillet af 100% polyuretanskum, toplaget er en PVC/polyester dækmåtte med en fuldstændig lukket topstruktur og er derfor nem at holde ren. Køer vælger bløde og varmeisolerede måtter fremfor hårde gummimåtter. Hvis koens forknæ kan synke 30 millimeter ned i lejebelægningen, nedsættes trykket pr. cm2 til under en femtedel af, hvad det vil være ved beton.

Køer har et stort behov for at ligge. Hvis en liggeboks ikke er attraktiv for koen, vil den tid hun ligger der blive begrænset. Det kan få en negativ indflydelse på mælkeydelsen og sundheden. Hvis liggeboksen ikke er attraktiv for koen, kan det betyde, at hun i stedet lægger sig på f.eks. spalterne, og det kan resultere i dårlig yverhygiejne - og deraf følgende risiko for mastitis og lavere mælkeydelse. Ved en længere liggetid vil koen få tid til at restituere sig og dermed få en større immunitet.

Billede Polymadras DK 72

Ultimate Soft

Ultimate Soft staldmåtte i rulle har igennem mange år vist sit værd, som et komfortabelt underlag til kvæg og andre dyr.

Ultimate Soft staldmåtte er fremstillet i højkvalitets naturgummi med stor træk- og slidstyrke og udført med indlæg i nylonvæv for opnåelse af ekstra stabilitet og styrke.